"Za jednu noć se sve promenilo"! Glumac o svojoj borbi sa KORONA VIRUSOM! U bolnici bio 15 dana...

Glumac Zijah Sokolović se uspešno izborio sa korona virusom i nedavno je napustio bolnicu. Sada se obratio svima i još jednom apelovao da se nose maske.

Zijah Sokolović, foto: Prva TV
Zijah Sokolović, foto: Prva TV
.

"Poštovani gledaoci prošlih i budućih pozorišnih predstava. Hvala za brigu i interesovanje koje ste iskazali na društvenim mrežama u povodu mog neobičnog sudara sa korona virusom. Za jednu noć se promenila svakodnevica. Prošao sam Infektivnu kliniku, intenzivnu negu i smešten u bolnicu. Tu sam proveo petnaest dana. Juče sam otpušten iz bolnice, na kućnu izolaciju i njegu. Hvala angažovanim lekarima bolnice "Dr. Dragiša Mišović", hvala požrtvovanim i veselim medicinskim sestrama "savremenim robovima današnjice". Sada razmišljam, šta sam nepovratno izgubio koronom, šta sam zagubio, a mogu da povratim i šta sve treba ponovo da nađem, a da ne zaboravim. Molim vas, nosite maske. Do pozorišta, do predstave, do Glumca", rekao je Zijah za Blic.

Podsetimo, da su zaraženi i da se trenutno bore sa Covidom 19, potvrdili su Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić, reditelj Srdan Golubović, Mihajlo Pavić, dok su zbog simptoma u bolnici zadržani Žarko Laušević, Ivan Bekjarev, Dado Glišić, Dragana Mićalović.