Showbiz vesti

Elena Karić i Sloboda Mićalović U SRODSTVU? Po ovome su VRLO SLIČNE, a niko u javnosti to nije znao...

Malo ko zna da je poznata srpska glumica Sloboda Mićalović u bliskom srodstvu sa dizajnerkom nameštaja Elenom Karaman Karić.

08.11.2020. - 09:55h
Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalovićfoto: Prva Tv/PrtScr

Njihove bake su rođene sestre, te je Elena Mićalovićevoj sestra od tetke. Glumica i dizajnerka nameštaja imaju dosta sličnosti, piše Blic.

Sloboda i Elena ne vole da se preterano eksponiraju u javnosti, pa se trude sa svoj privatan život sačuvaju daleko od medija. Obe su u dugogodišnjim brakovima, a često su isticale da najviše vole ulogu majke.

Ono što ih takođe povezuje jeste ljubav prema prirodi, u koju se trude da pobegnu kada god imaju priliku. Elena vreme često provodi na putovanjima i dalekim i egzotičnim destinacijama, pa njen vid opuštanja često podrazumeva boravak u džungli ili prašumi, a u poslednje vreme najviše vremena provodi na svom imanju na Kosmaju gde žvi sa porodicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

" Each time you allow your inner Goddess to shine, you are a light in the darkness for somebody else.."

A post shared by Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving) on

Glumica je, pak, poslom vezana za Srbiju, zbog čega najviše slobodnog vremena provodi u vikendici koju je zajedno sa suprugom Vojinom Ćetkovićem kupila u mestu Čortanovci, koja je njihova oaza mira, piše Blic.