Showbiz vesti

ŠOK PRIZNANJE! Ova učesnica emisije "Nikad nije kasno" izvukla se iz KANDŽI NARKOTIKA posle pet godina... (VIDEO)

Od samog pojavljivanja u muzičkom takmičenju, ova učesnica nije krila da se borila sa porocima i da je u jednom momentu dotakla samo dno.

07.11.2020. - 13:37h
Zorica Erić
Zorica Erićfoto: Youtube Printscreen/Grand Online

Životna priča Zorice Erić durnula je publiku koja joj je tokom takmičenja davala snagu da se ne predaje, a njen glas i pažljivo biran repertoar doveo ju je do pobede u šouu "Nikad nije kasno".

"Imala sam jedan krizni period u svom životu. Od 35. godine me je uhvatilo neko ludilo koje je trajalo pet godina. Uspela sam da se izborim sa tim, uz podršku porodice. Od trećeg juna prošle godine sam na lečenju i od tada više nikada nisam probala alkohol niti bilo šta od narkotika. Redovno idem na kontrole. Sve ide iz glave. Ako nešto hoćete da promenite, možete sigurno", izjavila je Zorica za grand.online.

"Gubila sam emociju prema deci, suprugu, samo sam bila usmerena ka svom ličnom zadovoljstvu. Moja porodica je patila, a mene to nije zanimalo. Moja deca nisu imala odeću da nose, ali sam ja trošila pare na gluposti", svojevremeno je izjavila portal grand.online.

Ostatak njene ispovesti možete poslušati u prilogu u nastavku: