Marko iz serije "Tate" otkrio sa čim se susreće kod kuće: Kad glumac učini OVO, njegova ćerka doživljava kao UVREDU

Drugu sezonu poznate humorističke serije "Tate" publika je sa nestrpljenjem čekala, a novog glumca Milana Kalinića, koji tumači lik Petra Malbaše, super je prihvatila. Vodeći glumci ne kriju da su postali dobri prijatelji i van seta, kao i da su iz serije naučili mnogo toga o očinstvu.

Andrej Šepetovski, serija &Tate&, foto: Prva Tv
Andrej Šepetovski, serija "Tate", foto: Prva Tv
.

Andrej Šepetkovski ulogom Marka najčešće ume da nasmeje publiku, a ne krije da se se svi zajedno ludo provode i na snimanju.

"Improvizujemo skoro svi, a i reditelji neretko učestvuju u tome, no nalaze meru. Kod preterivanja zauzdavaju improvizaciju koja može unedogled da ide. Humor i dobar geg imaju svoje tačno trajanje, svoju pauzu i kulminaciju, koja preterivanjem može da se uništi. Smejem se sa svima, svako je često bivao duhovit. Bilo je situacija u piceriji gde scena nije mogla da se nastavi jer smo se smejali bez ikakve šanse da se zaustavimo, a vreme za snimanje je ograničeno. Mislim da je divni čovek i reditelj Vlada Aleksić u tim momentima doživljavao blagi nervni slom, a mi smo se i dalje smejali. Surovo je to sa naše strane, no nije bilo pomoći - kaže Andrej za Blic.

Tokom rada na drugoj sezoni “Tata” nije manjkalo inspiracije.

"Druga sezona je rađena na visokoj temperaturi. Ali dobra atmosfera, potencijal za duhovite situacije, kao i daroviti partneri i reditelji te uvek pokrenu na igru i onda više ništa nije teško. Pogotovo jer je moj lik Marko lepo raspisan, te u potrazi za egzistencijom menja poslove, postaje električar, medijator, psihijatar, konobar, plesač, vodovodžija. Možda je latino ples koji sam vežbao u nekoliko epizoda vezanih za navodnu aferu sa lepom balerinom u tumačenju Ivane Dubovac, bilo najinspirativnije - kaže Šepetkovski, te dodaje:

"Postali smo prijatelji i privatno. Tu je sada i Milan Kalinić. I čujemo se redovno i viđamo. Ova serija se zaista isprepletala sa našim životima. Planiramo nove projekte. Zavoleli smo se. Doći će i Filip Juričić uskoro u Beograd, videćemo se svi. Nikada mi se nije desilo da emocije i odnosi koji su upisani u seriju toliko iskoče iz ekrana u privatni život. Rekao sam nekoliko puta da bih “Tate” mogao da radim do penzije. Samo da naslov preraste u “Dede“", našalio se glumac za Blic.

Andrej Šepetovski, serija &Tate&, foto: Prva Tv
Andrej Šepetovski, serija "Tate", foto: Prva Tv
.

Šepetkovski ne krije da njegovo troje dece pomno prate seriju i da su mu najveći kritičari.

"Mnoga deca u Srbiji gledaju, pa tako i moja, ne samo zbog toga što im tata igra. Stariji sin ozbiljno analizira, ukazuje na dobre stvari i propuste. Ćerka opušteno uživa, ali kad god u seriji poljubim i zagrlim neku glumicu, glasno i burno se zgražava jer to doživljava kao izdaju. A mlađi sin, trogodišnjak, takođe pomno prati, veruje u dešavanja na ekranu. Zato je jednom, dok sam nekoliko dana bio na putu, ozbiljno pitao mamu. “Kad ćemo u posetu kod tate i Gorice?”", kroz osmeh prepričava Andrej.