Showbiz vesti

PREPRODAVALA JE VEŠ MAŠINE, TRAKTORSKE GUME... Naša glumica preživela GOLGOTU zbog kvalitetne karijere!

Poslednjih godina se retko pojavljuje u medijima, a na račun svog izgleda u petoj deceniji svakodnevno dobija komplimente!

26.10.2020. - 12:30h

U karijeri je ostvarila brojne zapažene uloge, a kako je u jednom prilikom otkrila, glumici Ivani Mihić sam početak joj nije bio lak, ali se tih devedesetih nije libila da zasuče rukave i snađe se. Uspeh nije izostao.

"Sa samo 25 godina, kada posla nije bilo niotkuda, a ja nisam htela da sedim i dopustim da mi prođu dragocene godine u čekanju, osnovala sam producentsku kuću „Horizont“ i uspela da proizvedem tokom narednih nekoliko godina četiri igrana filma, jednu TV seriju i više kraćih formi. Sve sam počela da radim sedeći na podu svoje sobe. Prvih godinu dana sama sebi sam bila i sekretarica i kurir i vozač - za "Blic" je svojevremeno ispričala glumica i producentkinja Ivana Mihić.

Ivana nije htela da tako lako odustane od svojih snova, te je nalazila razne načine kako bi snimala filmove

"Desilo se tako da sam greškom otišla u firmu koja je uveliko bila pod stečajem. Ponudila sam im da otkupe četrnaest mašina za pranje veša koje sam dobila kao sponzorstvo. Računala sam da ću uspeti da ih prodam i tako dođem do para za snimanje. Ljudi iz firme pod stečajem su me zbunjeno gledali i na kraju predložili da im ostavim mašine i da će ih oni zameniti za čips koji ću moći daleko lakše da prodam. I tako sam se rešila mašina, ali sam dobila šleper čipsa koji je imao rok trajanja -otkrila je ona tada i dodala:

"Ipak, u to vreme čips se dobro kotirao, pa sam ceo kontingent rasprodala pre isteka roka trajanja. Kroz moje ruke prošao je i pocinkovani lim, cevi svih mogućih profila i cola, burad bitulita, kante gipsa, drvna građa, bodljikave žice… U formi kompenzacije našli su se: sredstva za sterilizaciju, stočna hrana, krmno brašno, džakovi hibridnog kukuruza, traktorske gume i pelene", iskreno je za Blic pričala glumica.