Showbiz vesti

Bila je najpopularnija VODITELJKA Granda, a srednju školu nije završila! Popović je u njoj prepoznao talenat, da li je se sećate?

Nekada je važila za najlepšu i najpopularniju voditeljku domaće scene, a srca publike osvojila je vodeći "Grand šou".

26.10.2020. - 11:29h

Nekadašnja voditeljka Tamara Raonić nikada nije ni mogla da zamisli da će se baviti novinarstvom, jer se na malim ekranima našla sasvim slučajno. 

Sa 18 godina, bez diplome završene srednje škole, prijavila se na konkurs za stjuardese kompanije Jat i prošla. Naredne 2 godine bavila se ovim zanimanjem, ali je kasnije dala otkaz i počela da se bavi novinarstvom, piše Blic.

Usledila je audicija za voditelje na Trećem kanalu. Posle nekoliko eliminacionih krugova, dobila je posao, a njena prva emisija bila je "Svetlosti velegrada", koju je radila sa rediteljem Stankom Crnobrnjom. Potom su usledile emisije „Uvek nedeljom" i „Pozdrav iz Beograda".

Direktor Granda, Saša Popović je prepoznao njen potencijal i ponudio joj da vodi "Grand Show", gde je i počela da radi, ubrzo je postala zaštitno lice. Ipak, u jednom trenutku je rešila da se povuče iz medija i posveti samo porodici.