Showbiz vesti

Bogoljub Karić objavio snimak iz BOLNICE dok se bori sa KORONOM: "Ni od lekara ne možemo da očekujemo čuda"

Biznismen Bogoljub Karić otkrio je pratiocima na društvenim mrežama da se izborio sa koronom, pa podelio i video zapis iz bolnice.

26.10.2020. - 08:47h
Bogoljub Karić
Bogoljub Karićfoto: Printscreen/PrvaTV

Uz snimak Bogoljub je otkrio kako je preležao virus:

"Kako sam i do sada sa vama delio i dobre i loše vesti, ispričaću vam kako sam se borio sa koronom. Iako smo se svi pazili i poštovali sve preporuke, dogodilo se da je neko ko nije imao vidljive simptome bio u našoj blizini i zarazio nas. Zato obavezno nosite maske, to je trenutno jedna od najefikasnijih načina kako svako od nas moze da zaštiti i sebe i druge. Iskreno verujem da je za svakog od nas pojedinačno najvažnije da podiže sopstveni imunitet. Meni je to mnogo pomoglo da koronu prelezim kao jači oblik gripa", napisao je i dodao:

"Verujte mi da nisam vodio računa o zdravlju, da nisam redovno šetao, vežbao, umereno jeo i uzimao puno vitamina, ne bih se tako lako izborio sa ovim virusom. Ništa manje nije važno koliko smo duhovno jaki, sa verom u Boga i Božju milost, jer sve je u njegovim rukama. Naša duhovna snaga, pozitivan stav prema životu, druženje, radovanje, porodica, prijatelji, ljubav, sve su to elementi koji od čoveka cine neprobojan bedem za svako zlo. Tako da dragi moji, čuvajte se, vodite računa o sebi i svojim najbližima. Ukoliko mi ne brinemo o sebi i ne vršimo preventivu, tada ni od lekara ne možemo da očekujemo čuda. Oni su pod velikim pritiskom. Bore se za živote drugih, sa puno odgovornosti bez predaha. Iskreno im se neizmerno zahvaljujem jer su i meni bili ogromna pomoć u borbi protiv ovog virusa. Zato vas još jednom sve podsećam i molim vas da poštujete sve preporuke lekara. Jedina tako možemo da prodjemo kroz pandemiju bez vecih posledica. Vodeći računa o sebi brinemo i o svojim najbližima i o našoj okolini. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić".

Snimak Bogoljuba Karića iz bolnice možete pogledati NA OVOM LINKU!