Sofija Šubarević o TRAUMI IZ DETINJSTVA: Znate je kao samouverenu, a ona ima kompleks zbog jedne stvari...

Glavna antagonistkinja trenutno najgledanije domaće serije "Igra sudbine", malo kome je dopadljiva, ali ona voli svoj lik i često kaže da bi i sama privatno volela da bude toliko uporna i istrajna kao Sofija Šubarević.

Matea Milosavljević u seriji &Igra sudbine&, foto: Prva
Matea Milosavljević u seriji "Igra sudbine", foto: Prva
.

Prvu značajnu televizijsku ulogu je imala u seriji "Pored mene", ali priznaje da joj je serija "Igra sudbine" donela neverovatnu popularnost.

Matea Milosavljević je diplomirala glumu na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu, u klasi prof. Mirjane Karanović. Međutim, Matea je još kao mala imala kontakt sa glumom. Trenirajući moderni balet, učestvovala je u dečjoj predstavi "Krcko Oraščić" u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, ali nije glumila ono što je želela.

Još na samom upisu modernog baleta, rekli su joj da je gojazna i da ne može da bude mala balerina, što se kasnije odrazilo i na njene dečje uloge u predstavama.

Konkretno u predstavi "Krcko Oraščić" glumila je "debeli mišić", dok su svi iz njene generacije igrali pahuljice.

Glumica se i dan-danas često našali da je baš zbog ovog "kompleksa" iz ranog detinjstva oduvek na dijeti i da u svakom momentu pazi šta jede, otkrila je u emisiji "Praktična žena".

.