Showbiz vesti

POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA glumca koji je igrao Stanoja: Proteran sa Kosova, porodici slao honorar kako bi preživela

Glumac Predrag Vasić sa samo 13 godina proslavio se ulogom dečaka Stanoja u "Montevideu", svojim monolozima dovodio gledoace do suza, danas ima 23 godine i njegov život nije bio nimalo lak.

21.10.2020. - 12:46h

Tokom devedesetih godina prošlog veka, porodica glumca Predraga Vasića je bila primorana da proda kuću u Gnjilanu u preseli se u Beograd.

Čim su se preselili u srpsku prestonicu, Predrag je počeo da snima filmove i sa svega šest godina pojavio se u francuskom filmu “Largo Winch” gde je kadar delio sa Predragom Mikijem Manojlovićem i Rašom Bukvićem.

Ipak, najveću slavu dostigao je ulogom Stanoja u "Montevideu", a kako je ranije pričao zbog teške porodične situacije honorare od filma davao je porodici, kako bi imali dovoljno sredstava za život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

StenDjap 24.5. u 20h Garaža Svi ste dobrodošli ✌😎🤘

A post shared by Предраг Васић (@pepivasicc) on

"Većinu tih para, pošto smo mi došli sa Kosova pa smo živeli u jednoj dvosobnoj kućici, sam dao mojima za renorviranje doma. Malo sam njima pomogao, a malo ostavio sebi za školovanje. Nisam se preterano bahanalisao jer nisam taj lik. I sećam se da sam od tog honorara kupio bratu telefon", izjavio je Vasić jednom prilikom za “Blic”.