Showbiz vesti

Ko je zgodni dr Rosić koji se mota oko Anje Mit u "Urgentnom centru"! Ima lice strane zvezde, a igrao je u čuvenom dokumentarcu...

Treća sezona serije "Urgentni centar" uveliko je osvojila publiku. Dobro poznatoj glumačkoj ekipi sada su se priključili Sloboda Mićalović, Anja Mit, Dragan Mićanović, Milan Kolak, Marija Vicković i Nikola Vujović, a njihove uloge donose nova dešavanja u život beogradskog Urgentnog centra. 

21.10.2020. - 11:06h
Matija Rosić, Urgentni centar
Matija Rosić, Urgentni centarfoto: PRVA TV

Doktorskoj ekipi od nedavno je došlo pojačanje. Doktor Matija Rosić u seriji glumi stručnjaka, ali i bivšeg zavisnika od narkotika i momka doktorke Jasmine Stošić, koju tumači glumica Anja Mit.  

Anja Mit i Petar Milićević
Anja Mit i Petar Milićevićfoto: video_media_lib

Doktora Rosića igra glumac Petar Milićević koji srpskoj publici i nije mnogo poznat, s obzirom na to da je svoju glumačku karijeru pretežno gradio u inostranstvu. 

Igrao je u poznatoj italijanskoj drami "Galipolje", u američkom filmu "Medeni mesec", dok je srpskoj publici poznat po ulogama u serijama "Grupa", "Dug moru", kao i dokumentarcu "Džejms Bond je Srbin" gde je tumačio lik Ivana Popova, obaveštajca za vreme Drugog svetskog rata. 

Petar Milićević i Bane Vidaković, serija 'Urgentni centar'
Petar Milićević i Bane Vidaković, serija "Urgentni centar"foto: PRVA TV

Trenutno ga možemo gledati u novim epizodama serije "Urgentni centar", a kako će se razvijati njegov lik, budući da se još uvek ne zna da li je protagonista ili antagonista, ostaje nam da vidimo...