Showbiz vesti

Verica Rakočević progovorila o braku sa Veljkom: "Jedina teška stvar u našem odnosu je..."

U srećnom braku su već sedam godina, a Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević se nikada nisu obazirali na zlurade komentare na račun razlike u njihovim godinama. 

20.10.2020. - 11:27h
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iza pravog direktora uvek stoji uspesna zena (seksi sekretarica) 😎

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@kuzmancevicv) on

Modna kreatorka i kompozitor venčali su se 2013. godine na jednom beogradskom splavu uz pristustvo porodice, prijatelja i kolega iz javne sfere. Kako se tada pisalo u medijima, venčanju nisu prisustvovale Veričine ćerke Elena i Milena. 

Verica je u jednom intervjuu otkrila da je njen 35 godina mlađi izabranik insistirao da se venčaju.

“Rekao mi je da bi bilo potpuno apsurdno da, dok se šetamo i držimo za ruke, njega zovu mojim dečkom, a mene posprdno njegovom devojkom. Jednostavno, želeo je da se venčamo. Sećam se trenutka kada smo se vratili sa Zlatibora i kada je rekao svojima da se ženi. Ja se tim ljudima divim i fascinirana sam njima”, ispričala je Verica za “Blic” i otkrila da se među njima dogodila ljubav na prvi pogled, prenosi objektiv.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plava laguna i plavi snovi @manga_trip @kuzmancevicv

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on

“Veljko ima jednu lepu rečenicu koja glasi: “Tog trenutka, kada smo bili zajedno, ja sam znao da je to to”. On je 2013. godine radio muziku za moju reviju i bez obzira na tu razliku u godinama, postali smo drugari. Mislim da je on negde u razmišljanjima i u nekim stavovima čak mnogo stariji od mene. Ja sam ponekad pomalo infantilna i zbog toga je ta razlika u godinama nevidljiva. Njegova zrelost utiče da naš brak i odnos, ma kako ljudima izgledalo neshvatljivo i čudno, ima jak temelj, koji je Veljko svojom zrelošću postavio i to bez obzira na emociju koju oboje od starta imamo”, rekla je poznata kreatorka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svecano 🐻

A post shared by Veljko Kuzmancevic (@kuzmancevicv) on

Zanimljiv detalj u vezi sa nihovim brakom je taj da su želeli, kako se pisalo, da se venčaju i u crkvi, ali da su naišli na prepreke. Naime, po kanonima SPC razlika među mladencima ne sme biti veća od 15 godina i mlada bi trebalo da ima manje od 60, a je Verica kada se udavala za Veljka imala 65 godina.

Veljka i Vericu godinama ljudi osuđuju zbog velike razlike u godinama između njih, ali nju to ne pogađa.

“Razumem ja da je mnogima neobična naša veza, ali po meni, mnogo su nenormalniji brakovi gde su supružnici istih godina, on nju vara na svakom koraku, a ona ostaje s njim da bi dobila još jednu skupu torbu. Ponekad me na trenutak pogode zlonamerni komentari koji obično glase da je on sa mnom iz materijalnih razloga, a ja sa njim zbog onoga za čime žene žude, što je apsolutna neistina. Ako ću nahraniti nečiji ego, reći ću da naš brak nije idealan, baš kao što nije nijedan drugi, jer nam je situacija takva da zahteva mnogo više kompromisa”, rekla je ona jednom prilikom i dodala:

“Jedina teška stvar u našem odnosu je ta što Veljko sa mnom ne može da ima decu, ali ne bih rekla da je to njegova žrtva, već izbor koji je trenutni i možda se i promeni. Ali koliko je to otežavajuće, u isto vreme je i olakšanje, jer smo lišeni svađa i koškanja koje bismo možda imali oko dece”, prenosi objektiv.rs.