Dok je Balkan brujao o njenim eksplicitnim snimcima, Suzana je očajavala: "Deco, ne govorite u školi da sam vaša mama"

Popularna voditeljka iza sebe ima burnu prošlost, a deluje da je danas sve to iza nje, te da se sa svakom nedaćom nosi uz prepoznatljivi osmeh.

Suzana Mančić, foto: Prva TV
Suzana Mančić, foto: Prva TV
.

Suzana Mančić bila je na tapetu kada je ceo Balkan brujao o njenim intimnim snimcima, koji su dospeli u javnost. Prvi sa sadašnjim suprugom Simonom Ocomokosom, bankarom iz Grčke sa kojim je 17 godina u vezi, i drugi - sa bivšim suprugom, članom grupe “Sedmorica mladih” Nebojšom Kunićem.

Voditeljka koja je je karijeru započela kao Loto devojka, istakla je tada da se zbog nervoze i cele situacije, nakon što su objavljeni njeni intimni snimci razbolela, te da je od sramote deci govorila da nikome ne pričaju da im je ona majka.

"Niko mi nije pomagao, sem, možda, par prijatelja i dece. Ja sam u jednom momentu govorila deci: "Nemojte da govorite u školi da sam ja vaša mama", a moja Natalija mi je rekla: "Ja se ponosim što si ti moja mama". To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš šta te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnih stresova sam dobila holesterol, ali ćuti dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore - rekla je kroz smeh Suzana za "Blic" jednom prilikom.

Podsećamo, Suzana Mančić osam godina je bila u bračnoj zajednici sa članom grupe “Sedmorica mladih” Nebojšom Kunićem sa kojim je dobila dve ćerke, Teodoru i Nataliju.

Njih dvoje su bili poznati i po intimnom snimku koji je isplivao na svetlost dana. Dok se nisu razveli, niko nije znao šta se dešava “iza zatvorenih vrata“. Naime, čuvena loto-devojka javno je istakla da je ona bila ta koja je zaprosila svog bivšeg, ali i zatražila razvod.