OVA GLUMICA ĆE POMRSITI KONCE između MILE I ALEKSE! Pojavljuje se ćerka ministarke za krizne situacije... (FOTO)

Publika se iz dana u dan iznenađuje novim dešavanjima u trenutno najpopularnijoj seriji "Igra sudbine". Prvi poljubac Mile i Alekse su svi dugo čekali, a nakon što su uplivali u stabilnu novu vezu, doći će do trzavica.

Mila i Aleksa, serija &Igra sudbine&, foto: Prva
Mila i Aleksa, serija "Igra sudbine", foto: Prva
.

Glumačkoj ekipi serije se nedavno pridružila Lidija Vukićević u ulozi ministarke za krizne situacije Mileve Milevice Tankosić. Nju je angažovao Vukašin koji, zajedno sa Adom, sprema osvetu Sofiji i Matiji.

Pored što nosi titulu ministarke, Lidija Vukićević glumi i nimfomanku i jednu željnu majku koja svoju ćerku mora pošto poto bogato da uda.

Milevica Tankosić i Aleksa Ožegović, foto: Prva TV
Milevica Tankosić i Aleksa Ožegović, foto: Prva TV
.

Kao što je publika imala prilike da vidi u ovonedeljnim epizodama, Milevica je za svog zeta već izabrala Aleksu Ožegovića.

U nekoj od narednih epizoda serije, pojaviće se i njena ćerka Žaklina Tankosić koju igra mlada glumica Tijana Maksimović.

.

Glumicu smo do sada imali prilike da gledamo u petoj sezoni serije "Vojna akademija", u ulozi medicinske sestre. Ostaje nam da vidimo kakve probleme će uneti u trenutno stabilnu ljubavnu vezu Mile i Alekse...