Prvi novac je zaradila PEVAJUĆI NA SAHRANAMA! Ovako je Indira Levak ušla u svet muzike!

Nekadašnja članica grupe “Kolonija”, Indira Levak, slavu je stekla u Hrvatskoj i u regionu kao pevačica grupe “Kolonija”, ali to nije bio njen prvi posao.

Indira Levak, foto: Prva TV
Indira Levak, foto: Prva TV
.

Malo ko zna da je pevačica, pohađajući nižu muzičku školu, bila i članica Županijskog orkestra, a pored proslava na kojima su nastupali, bili su često pozivani da gostuju na sahranama i muzikom isprate pokojnika, piše objektiv.rs.

Indira je zahvaljujući tome zaradila prvi novac, da bi kasnije počela da radi u opštinskoj upravi, pisao je “24sata.hr”.

Dve godine je skupljala novac da bi uložila muziku, a onda je slučajno srela Borisa Đurđevića i Tomislava Jelića Kamenog, koji su bili radijski voditelji producenti.

Predložili su joj da snime singl, a onda je nastao album “Colonia project” 1996. godine. Na tom albumu našla se pesma “Sve oko mene je grijeh”, koja je Indiru i njene kolege vinula u sam vrh muzičke scene Hrvatske.

Njih troje su potom grupi dali ime “Kolonija” koja je bila aktuelna sve do 2017. godine kada se rasturila, a pevačica je nastavila solo karijeru.