Showbiz vesti

Holivudske lepotice otkrile sa kojim glumcima su imale najgore filmske poljupce! Jedna situacija bila je posebno NEPRIJATNA!

Holivudske dive Kejt Hadson (41) i Gvinet Paltrou (48) otkrile su kako im je bilo dok su snimale neke od čuvenih poljubaca...

15.10.2020. - 10:16h
Kejt Hadson
Kejt Hadsonfoto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images, Entertainment

Bili su toliko loši da su im se urezali u sećanje...

"Iskreno, imam osećaj da nisam nikada imala savršeni filmski poljubac", rekla je Hadsonova gostujući u podkastu sedam godina starije kolegice Gvinet Paltrou pod nazivom "The Goop Podcast".

Paltrou je potom pomenula svog kolegu s kojim je glumila u filmovima "Kako se rešiti frajera u 10 dana" i "Nije zlato sve što sija" , Metjua Mekonahija...

"Kad smo se ljubili u 'Nije zlato sve što sija', stajali smo u okeanu, doživeli smo avionsku nesreću, a njemu je na licu bila slina", kazala je slavna glumica.

foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images, Entertainment

Zatim se i Gvinet raspričala i priznala kako je zbog ljubljenja s Robertom Daunijem Džuniorom imala osećaj kao da se ljubi s bratom.

"S Robertom, kada sam ga poljubila, rekla sam samoj sebi: Ma šališ se. Ovo je doslovno kao da ljubim brata!''

Autorka knjige "The Pretty Fun" tada je ipak prozvala jednog glumca koji je prošao njen test ljubljenja, a reč je o Biliju Kradupu (Billy Crudup) s kojim je glumila u "Korak do slave".

Izvor: B92.net