Upoznali smo ga pre skoro 3 DECENIJE kao Zorana u filmu Tito i ja! Danas je poznata ličnost, da li ga prepoznajete? (FOTO)

U kultnom domaćem filmu “Tito i ja”, najveći utisak na sve gledaoce svakako je ostavio bucmasti dečak Zoran.

.

Njegove avanture u želji da upozna Broza, dosetke i iskreni komentari nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a tu ulogu odlično je odigrao Dimitrije Vojnov.

On sada ima 39 godine i još uvek je u svetu filma. Naime, Dimitrije je srpski dramaturg, scenarista, glumac i filmski kritičar.

“Uloga u tom filmu mi je donela simpatije javnosti, što mi je pomoglo kada sam počeo da se bavim drugim stvarima. Čim je čovek poznat, ljudi misle da je stručnjak za ono čime se bavi“, rekao je Vojnov za Blic o ulozi koja ga je proslavila.

.

“U toj ulozi video sam zabavnu vanškolsku aktivnost. Ni pre ni posle toga nisam imao nameru da se posvetim glumi. Mislim da bi to bila velika greška. Smatram da bih izrastao u vrlo lošeg glumca. Od momenta kada sam sebe video na ekranu, više nisam mogao da funkcionišem kao glumac. Srećom, to se dogodilo posle snimanja”, dodao je Dimitrije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

who let the dogs out?

A post shared by Dimitrije Vojnov (@timjohnbyford) on

.

Pojavljivao se u mnogim domaćim filmovima kao što su: “Vizantijsko plavo”, “Mi nismo anđeli 3”, “Oštrica brijača” i drugim, a napisao je scenario za film “Mali Budo” snimljen 2014. godine, piše objektiv.rs.