Komplimenti, ali i surovi komentari na selfi Suzane Mančić

Voditeljka Suzana Mančić podelila je na Instagramu fotografiju svog lica u krupnom planu, ali nije slutila da će osim pohvala i komplimenata naići na surove komentare pojedinih pratilaca.

Suzana Mančić, foto: Prva Tv/PrtScr
Suzana Mančić, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Ona se fotografisala izbliza i pokazala je kako izgleda u svojoj 63. godini. Iako su joj neki pisali da je prelepa, bilo je i onih koji su je upitali: "Šta si to uradila, na šta ti liči lice?", pa čak i onih agresivnijih: "Au, al' si se prepeglala!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home again. There’s no place like home

Објава коју дели Suzana Mancic (@suzanamancicofficial) дана

.

Suzana je još od početaka svoje karijere važila za jedno od najlepših TV lica, a nikada nije krila ni da često posećuje estetske hirurge, kao i da vodi računa o ishrani kako bi napravila pravi balans u organizmu.

- Najlepše je stariti dostojanstveno. Vreme još niko nije uspeo da zaustavi - ni kozmetička industrija, ni estetska hirurgija. I ja zaslužujem da starim, imam pravo na to. Neka i poneke bore čije značenje samo ja znam. I bora na vratu, i moje smejalice… To je moj smeh, to sam ja. Bez osmeha i najlepše lice prestaje da bude lepo - rekla je Suzana jednom prilikom, i dodala:

- Nažalost, moja linija odavno nije vitka. Raskrstile smo pre deset godina, kada sam zbog dijete završila u bolnici. Osim toga, smatram da svako životno doba ima neke svoje mere. Ne možete zauvek da izgledate kao tinejdžerka - rekla je Suzana za domaće medije.

Izvor: srbijadanas.com