Zavoleli ste ga u seriji "Besa"! Glumac otkrio porodične detalje odnosa sa suprugom glumicom Marijom Bergam...

Čak 12 godina je radio u Parizu, gde se pokazao kao vrsni glumac. Francuski jezik govori kao maternji, ali je ipak odlučio da se posveti domaćem tržištu. U planu je snimanje druge sezone serije "Besa", gde glumac Radivoje Bukvić tumači glavni lik.

Radivoje Bukvić, serija &Besa&, foto: Prva Tv
Radivoje Bukvić, serija "Besa", foto: Prva Tv
.

"Uvek sam se vodio mišlju kud god idem na istu zadnjicu sedam. Bavio sam se svojim glumačkim bićem, da budem spreman za posao, a onda kada se desio poziv za Pariz nisam mogao da funkcionišem na dva terena. I posle 12 godina rada u Parizu nije bilo pošteno da nekom ovde uzimam prostor, te da se vraćam nazad. Sada kada sam se vratio, a jeste da i dalje funkcionišem donekle na relaciji Pariz - Beograd, ipak se više skoncentrisan na domaće tržište. Sada su mi ovde žena, dete, pa treba da radim i bistvujem. U mom slučaju se pokazalo kada sam odlazio, da je bilo pametno i kada sam se vratio isto tako", rekao je glumac za Blic.

Strano tržište donosi više prihoda, ali verovatno vam je ipak draže kada igrate na maternjem jeziku?

"Iako govorim fransucki gotovo kao maternji, mogu da ga govorim bez akcenta, glumacu je ipak komotnije, pa samim tim i mirnije diše u kadru kada govori na maternjem jeziku".

S obzirom na to da vam je supruga glumica Marija Bergam verovatno to u privatnom životu ima dosta prednosti?

"Dopunjujemo se. Razumemo se što se tiče obaveza. Apsolutno smo podrška jedno drugome. Lakše je kada se bavite istim poslom", bio je iskren glumac.

Retki su momenti kada imate zajedničke scene sa suprugom?

"Samo se postavlja pitanje ko će da čuva dete (smeh). Možda bi bilo mnogo lakše kada klinac poraste, dok je sitan bilo bi komplikovano. Kada se snimaju serije, filmovi, a vi ste zajedno na setu, to može da traje i po 15 sati", rekao je Bukvić za Blic.