Showbiz vesti

Razvode se Sulejman i Šeherezada? Mediji pišu da glumcu "nedostaju strast i žar", ali jedna slika govori možda mnogo više! (FOTO)

Glumica Berguzar Korel, poznatija na našim prostorima kao Šeherezada iz serije "1001 noć", u martu je dobila drugo dete sa 49-godišnjim glumcem Halitom Ergencom, kojeg pamtimo po ulozi Sulejmana, a sada se pojavila informacija da se slavni par razvodi.

26.09.2020. - 12:10h
foto: S. Alemdar/Getty Images Entertainment

Kako pišu turski mediji, supružnici su na korak do odluke o razvodu braka.

"Ne slažu se oko mnogo stvari. Najgore je što Halit nije želeo drugo dete jer se smatra prestarim, a njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dve godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila detetu i on se sada oseća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko meseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zauvek rastati", rekao je izvor blizak paru.

Navodno, 50-godišnji Halit već je počeo da se dopisuje sa drugom ženom, za koju turski mediji navode da je veoma popularna te slovi kao jedna od najvećih glumačkih nada Turske.

"Nedostaje mu strasti i žara, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je hemije, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao i svi drugi", dodao je izvor.

Mnogi fanovi su glumca unapred osudili iako niko od poznatih supružnika još uvek nije potvrdio spekulacije o razvodu.

Ako je sudeći po Instagramu profilu glumice, još pre samo sedam nedelja, par je uživao u čarima turskog primorja, a da li se u međuvremenu nešto promenilo ili je reč samo o medijskim nagađanjima i zluradim komentarima, ostaje da se vidi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Izvor: B92.net