Lidija Vukićević se priključuje seriji "Igra sudbine"! Igraće MINISTARKU, a kojim likovima će pomrsiti konce?

Trenutno najgledanijoj seriji "Igra sudbine" priključuju se i nova dva lika.

Lidija Vukićević, foto: Prva Tv/PrtScr
Lidija Vukićević, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Lidiju Vukićević smo do sada gledali u serijama "Bolji život", "Žikina dinastija", "Špijun na štiklama", "Nemoj da zvocaš", a uskoro će zaigrati u seriji "Igra sudbine" u ulozi ministarke.

"Ne smem mnogo da otkrivam, ali moram da se pohvalim da sam dobila baš interesantnu ulogu. U "Igri sudbine" igram Milevu Tankosić, ministarku za krizne situacije! Mileva je snažna žena, koja odlično pliva u politici i pomrsiće konce ostalim junacima serije", priča za Informer glumica, koja se i sama svojevremeno bavila politikom:

"Ta uloga ima sličnosti sa mnom, jer sam u jednom periodu i ja bila u politici. Scenario je toliko dobar da mi glumci ne smemo da izbacimo ama baš nijednu reč. U seriji ću imati dosta zajedničkih scena sa Milicom Milšom, koju mnogo volim, ali i sa Slobodanom Ćustićem i mladim Lukom Racom, divnim glumcem i čovekom".

Lidijina koleginica Mina Lazarević će se u seriji takođe predstaviti u do sada neviđenom izdanju.

"Igram višu inspektorku Stanu Dželetović, čiji je muž niži inspektor. Užasno je ljubomorna, stalno uhodi muža. Pored zvanične istrage, koju vodi po službenoj dužnosti, paralelno vodi i svoju privatnu istragu o svom suprugu! Ta uloga me je baš obradovala, a prvi dan na snimanju mi je protekao u najboljem redu. Scenarista Žarko Jokanović se obradovao što mi je uloga tako dobro legla", rekla je Mina za Informer.

Podsetimo, "Igra sudbine" je rimejk jedne popularne kolumbijske serije. Domaća verzija, koju režiraju Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević, imaće 230 epizoda. Glavne uloge tumače Luka Raco, Stevan Piale, Milica Milša, Vladan Savić, Slobodan Ćustić i Olja Lević.