Ovo je supruga Dekija Pantelića! Zajedno su prošli najgore trenutke njegove bolesti, a kakve reči joj je sada uputio? (FOTO)

Voditelj Dejan Pantelić prebrodio je brojne životne nedaće, a i kroz teške trenutke za ruku je držao suprugu Mionu, koja je prava lepotica.

Dejan Pantelić, foto: Prva TV
Dejan Pantelić, foto: Prva TV
.

Dejan Pantelić u dugogodišnjem braku sa Mionom ima ćerku Lanu i sina Vukašina, na koje je veoma ponosan.

Dejanova supruga se retko eksponira u javnosti, a on je svojevremeno podelio njihovu zajedničku fotografiju uz opis koji je oduševio sve.

"Znam da se nismo dovoljno fotografisali, ali znam da se mnogo volimo i znam da uživam u svakom trenutku sa tobom. Mnogo te volim, sve ostalo znaš", napisao je tom prilikom.

Godine 2012. Dekiju je dijagnostifikovan tumor na krajnicima, a upravo lepa supruga mu je bila veiki solonac i podrška.

.

O svojoj bolesti, koju je uspeo da pobedi, govorio je javno kako bi pomogao i drugima koji se bore sa istim problemom.

"U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove", iskren je bio Dejan, prenosi Blic.