Sećate li se iritantne Dženis iz "Prijatelja"? Ostaćete u šoku kada vidite kako danas izgleda Čendlerova bivša! (FOTO)

Na njen piskav glas u "Prijateljima", mnogima se dizala kosa na glavi!

foto: Youtube screenshot, Kanal: ShatteredGlass2010
foto: Youtube screenshot, Kanal: ShatteredGlass2010
.

Ljubitelji kultne serije "Prijatelji" sigurno se sećaju glumice Megi Viler koja je sve očarala ulogom čuvene Dženis, naporne devojke Čendlera Binga.

Iako je 1994. godine došla na set sa idejom da će uraditi samo jednu epizodu, ispostavilo se da je odradila dobar posao, te je zapala za oko kako kreatorima serije tako i publici.

.

Svojom sporednom ulogom definitivno je obeležila sezonu serije, a svi se sećaju njene rečenice "Oh moj Bože", koja je izazivala smeh. Njen glas je mnogima bio iritatantan, ali je šarmirala svojim izgledom.

“To je bio proces. Smeh je nastao spontano na prvoj probi. Znala sam da ću se mnogo smejati na snimanju jer je Metju Peri (Čendler Bing) neverovatno duhovit. Taj smeh mi je bio potreban kao zaštitna mera kad god bih radila sa njim", rekla je nedavno u emisiji Opre Vinfri.

.

I dok su neki glumci iz ove popularne serije podvrgnuli estetskim zahvatima, Megi i šesnaest godina nakon snimanja izgleda dobro.

Iako je danas sa 59 godina na pragu sedme decenije, godine joj odlično stoje.

Glumila je i u serijama “Kalifornikacija”, “Sajnfeld”, “Vil i Grejs” i “Svi vole Rejmonda”. Megi je rođena i odrasla u Njujorku. Ima dvoje dece sa suprugom Danijelom Vilerom.

Pogledajte kako danas izgleda i kako govori...

.

Izvor: Stil