Showbiz vesti

Nataša o svojim neuspelim brakovima: "Sve moje drugarice su mnogo pametnije od mene, pa moji ljubavni saveti baš i nisu potrebni"

Pevačica će uskoro proslaviti 40. rođendan, a kako sama kaže, nimalo se ne plaši godina, već se trudi da život provede u radosti.

17.09.2020. - 08:28h
Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Prva TV

"Ulazim u godine u kojima se sve manje plašim bilo čega, a pogotovo svojih rođendana, godina koje dolaze. Godine i život i sve što on donosi prihvatam s radošću jer sam sve više svesna prolaznosti svega, pa tako su moji prioriteti poređani po mom ukusu, a najveće životne boli i porazi najviše su mi dobra doneli i u biti su bile pobede", iskrena je pevačica za Blic, i otkriva šta je ono najbitnije što je naučila do svoje 40. godine:

"Da život živim u radosti i da samo srećna mogu da dajem. Da tako sebi i svojoj porodici i svima koji su mi važni doprinesem da živimo u ljubavnoj atmosferi i miru, balansu, a to za mene jeste suština života".

Nataša je oduvek bila iskrena i u javnosti je retko kada skrivala svoje strahove, pobede, ali i poraze. Kako je nedavno istakla, i dalje se bori da živi u svetu bez laži, ali tvrdi da i nakon neuspelih brakova nije izgubila veru u ljubav. Pevačica je ohrabrila mnoge žene da ustanu i budu glasne. Ipak, svoje mišljenje o vezama neretko zadržava za sebe i ne voli da deli savete drugaricama.

"Drago mi je ako sam bar jednoj ženi pomogla, a sve moje drugarice su mnogo pametnije od mene pa moji ljubavni saveti baš i nisu potrebni. Sem ako hoće da saznaju kako ne treba", šaljivo i kroz osmeh poručuje Bekvalčeva u intervjuu za Blic.

A pogledajte šta je Bekvalčeva rekla za Exkluziv: