Božo Vrećo se podvrgao estetskoj korekciji! Na svom Instagramu objavio fotku pre i posle!

Veliki umetnik Božo Vrećo nedavno je sa svojim obožavaocima na Instagramu podelio novinu da se podvrgao estetskoj korekciji. Međutim, nije se nadao da će biti i onih zluradih komentara.

Božo Vrećo, foto: Aleksandar Krstović
Božo Vrećo, foto: Aleksandar Krstović
.

Odlučio je da izmeni oblik usana, a konačnim rezultatom je oduševljen!

„Danas sam ispunio sebi jednu malu ogromnu željicu da moje usne dobiju savršen oblik koji se negde skrivao kao što vidite na slikama i koji je trebalo da se oblikuje na način da je sve lepo, prirodno lepo oku i na moje veliko oduševljenje”, napisao je Vrećo u okviru objave koju možete pogledati NA OVOM LINKU!

Međutim, Božov potez naišao je na kritike brojnih pratilaca, a on je odlučio da im odgovori.

Ja nisam čovjek za brkove, probao i neka hvala, kožu sam nahranio i raste još ljepša brada a i kosa uskoro ima da se... Posted by Vreco Bozo on Среда, 02. септембар 2020.

“Ja nisam čovek za brkove, probao i neka hvala, kožu sam nahranio i raste još lepša brada a i kosa uskoro ima da se zanjiše kad je srede drugari, igrajte se, maštajte, dišite i smijte se češće. I da, ako ne možete nekom da podarite kompliment, nemojte mu ni soliti pamet šta treba i kako, živite ba svoj život! Je l' tako?! Jeste, reče univerzum”, napisao je na društvenoj mreži.