Visoka samo 152cm, ima 52 GODINE i SAVRŠENO TELO: Muškarci su je ostavljali, pobedila je rak, a sad je pronašla LJUBAV ŽIVOTA!

Prvi bolni udarci, stigli su devedesetih...

Kajli Minog, foto: Stuart C. Wilson/Getty Images/Entertainment
Kajli Minog, foto: Stuart C. Wilson/Getty Images/Entertainment
.

Malo je zvezda kakva je Kajli Minog - žena koja se uvek ostala verna sebi, potpuno prizemna i neverovatno iskrena, bez ijednog skandala, dostojanstvena, neko sa glasom toliko moćnim da nikada ne koristi plejbek, neko ko nije dozvolio da okolina utiče na njegove izbore, i neko ko je pobedio rak na koncu svega!

Nedavno je ova džepna Venera najavila i svoj novi album "Disco" koji bi trebalo da ugleda svetlost dana u novembru ove godine!

Tim povodom objavila je nekoliko senzacionalih fotografija na kojima pozira u maloj crnoj haljini, sa kožnim rukavicama ukrašenim dragim kamenjem i svetlucavom podvezicom.

Verujemo da nas od Kajli čeka pravi muzički spektakl, ali i vizuelni ugođaj u spotovima koje priprema, s obzirom da pevačica definitivno prkosi starenju! I sa 52 godine njeno telo je izvajano, besprekorno zategnuto i vitko, a lice praktično da joj se ne menja već dve decenije! Ipak, ona je uspela da odoli trendu estetske hirurgije - za njen mladalčki, negovan izgled zaslužna je revolucionarna terapija radiotalasima sa kolagenom.

Inače, 2005. godine Kajli je dijagnostikovan karcinom dojke. Posle mastektomije usledila je hemoterapija, za koju je rekla da je na nju imala efekat "nuklearne bombe".

"Napipala sam kvržicu na dojki, ali lekari su rekli da je sve u redu. Insistirala sam na još jednom pregledu, koji mi je spasao život. Bilo mi je mnogo teško, ali bila sam uverena da je moja bolest poruka ljudima da se brinu za sebe. Nisam sada ovde da plašim bilo koga, nego da poslužim kao primer da se bolest može dogoditi svakome. Moramo biti pažljivi", rekla je pevačica tada.

Bez obzira na poteškoće, Kajli se oporavila i vratila na scenu, snažnija nego ikada pre. Ona je otvorena govorila o karcinomu dojke, postavši tako uzor ženama širom sveta koje se suočavaju sa istim problemom. Takođe, hrabro se suočila i sa činjenicom da nikada neće moći da postane majka, a utehu je pronašla u svom nećaku.

foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment
foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images Entertainment
.

Iza slavne Australijanke je i prava ljubavna golgota koja ju je pratila gotovo ceo život - redovno je ona bila ta koja je prevarena ili ostavljena. Često ju javnost žalila i karakterisala kao ženu koju muškarci ne poštuju dovoljno, ali Kajli je uvek iznova pokušavala i čvrsto verovala u ljubav.

Prvi udarci stigli su sredinom 90-ih kada je preminuo frontmen grupe INXS Majkl Hačins, koji je bio njena prva velika ljubav. U trenutku njegove smrti par više nije bio zajedno, ali su bili veoma bliski prijatelji i dalje i velika podrška jedno drugom.

Omalena plavuša potom je 2002. otpočela vezu sa francuskim glumcem Oliverom Martinezom sa kojim je bila sve do 2007, kada je usledio raskid. Ipak, par se rastao u prijateljskim odnosima, posebno jer je Oliver bio uz nju tokom karcinoma dojke, a povremeno se šuškalo i da su obnovili romansu.

Na sledeću veliku ljubav Kajli je čekala sve do novembra 2014. kada je uplovila u vezu sa 20 godina mlađim glumcem Džošuom Sasom, a ova veza potrajala je do februara 2017. godine - par je tada prošao kroz težak raskid, zbog njegove preljube. Kajli je priznala da je nakon raskida sa Džošuom doživela nervni slom, te da je bila potpuno slomljena, ali je tada priznala i da je uspela da stane na noge i da veruje da će ponovi naći ljubav.

I zaista, sredinom 2018. godine Minog je uplovila u mirnu i sigurnu luku sa pet godina mlađim krerativnim direktorom GQ Polom Solomnsom, sa kojim je i dan danas.

"Srela sam nekog s kim se dobro osećam. Čini se ispravno. Ljudi mi kažu: "Tvoje lice se menja kada pričaš o njemu", i to se zaista dešava. Srećna sam. On je inspirativan, zabavan, talentovan čovek. Ima pravi pravcati posao! To je lepo", ispričala je prošle godine Kajli.