Slavni pevač je otkrio da boluje od Parkinsona, a zbog paparaco fotki i naslova, njegov sin je imao BRUTALNU PORUKU za tabloide!

Na sve opaske da je njegov otac neprepoznatljiv, odgovorio im je tako da crvene!

.

Početkom godine legendarni Ozi Ozborn objavio da boluje od Parkinsonove bolesti. On se već duže vreme ne pojavljuje u medijima, a paparaci koji su ga ovih dana uslikali sa suprugom Šeron, nisu ga prepoznali.

Ozi je u prestao da farba svoju dugu, crnu kosu po kojoj je prepoznatljiv, a zbog pisanja medija o tome, Ozijev sin Džek imao je šta da poruči određenim medijima!

.

"Dragi novinari, ako niste baš primetili, ljudima koji boluju od Parkinsonove bolesti ne preporučuje se da posećuju frizerske salone kako bi ofarbali kosu usled globalne pandemije korona virusa. To što moj otac trenutno nema boju kose na koju ste navikli ništa ne znači. On ima 71. godinu i oporavlja se od nekoliko ozbiljnih operacija na kičmi, a da ne govorimo da je na odmoru. Neverovatno je da čovek iza sebe ima karijeru dugu 50 godina, prodao je milione albuma, a vi govorite o neofarbanom korenu njegove kose. Imajte malo poštovanja i pristojnosti. Oh, izvinite, zaboravio sam... to ste izgubili pre mnogo vremena. Stidite se.

Tom prilikom, Džek je i tagovao neke od medija kojima se obratio putem Instagrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacation vibes! #summer2020

A post shared by Jack Osbourne (@jackosbourne) on

.

Podsetimo i da je Interno odeljenje pančevačke Bolnice maja ove godine od Ozija Ozborna dobilo pomoć u vidu novih bolesničkih kolica, koje su Ozi i Šeron darovali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a wonderful world of low life’s we live in.

A post shared by Jack Osbourne (@jackosbourne) on