Glumac o snimanju serije "Pevačica": Priča je daleko šira od onoga što javnost do sada zna o tome

Zavoleli ste u seriji „Besa“ u kojoj je imao jednu od glavnih uloga, a uskoro će publika imati priliku da ga gleda u glavnoj ulozi u seriji „Pevačica“, Predraga Gage Antonijevića.

Miloš Timotijević, foto: Printscreen/PrvaTV
Miloš Timotijević, foto: Printscreen/PrvaTV
.

Serija je zasnovana na životu i tragičnoj smrti pevačice Jelene Marjanović, što je izazvalo veliku kontroverzu u javnosti, s obzirom na to da je slučaj još uvek nerasvetljen.

Glavnu mušku ulogu u ovoj seriji igraće Miloš Timotijević koji će tumačiti lik Vlade Vidaka, kompozitora i „lovca na talente“ kao i emotivnog partnera glavne junakinje pevačice Ivane Lazić koju tumači pevačica Milica Pavlović.

„Mislim da su producenti napravili pravu stvar time što su dali Milici da igra ovu ulogu. Milica je jedna sjajna devojka, spremna, mlada, talentovana, ne samo za pevanje već i za glumu. Mislim da to može samo da bude plus što se ove serije tiče”, priznao je Timotijević za objektiv.rs.

“Nikad nisam dobio neku ovakvu ulogu, da igram kompozitora i lovca na talente, ali, da… Ovo je jedna veoma zanimljiva uloga, kompleksna, veoma jasno napisana, izdefinisana. Moje je samo da to što su Nataša i Gaga napisali da iznesem što bolje. Tema je užasno uzbudljiva, tema je jedan triler, fleš misterija.”

Miloš kaže da se nije dvoumio zbog kontroverznog slučaja na kome je serija zasnovana.

“To je na producentima. Moje, kao glumcu, je samo da pročitam lik i da vidim da li mi se to sviđa, a meni se taj lik koji su mi ponudili svideo. Mislim da je to jedna kompleksna priča, zanimljiva i daleko šira od onoga što javnost do sada zna o tome. 

Na pitanje da li vidi ikakvu sličnost sa likom kojeg igra, Miloš kaže:

“Da, možda u nekom emotivnom naboju i strasti prema poslu. Tu sam negde našao sličnost između nas dvojice. Užasna posvećenost poslu i to je ono što je ključno i gde sam se prvo vezao za Vladu Vidaka”, završava Miloš u razgovoru za objektiv.rs.