Posle scene "kupačice moja", Seka završila u BOLNICI, a kako je snimila erotske scene sa Borom Todorovićem, glumica je otkrila...

Mnoge scene iz kultnog filma “Maratonci trče počasni krug” iz 1982. godine ostale su upamćene, a replike koje su izgovorili glumci mnogi znaju napamet.

Seka Sablić, foto: Prva TV
Seka Sablić, foto: Prva TV
.

Jedna od najzapaženijih scena svakako je ona u kojoj Seka Sablić, koja glumi Kristinu, i Bora Todorović u ulozi Đenke, vode ljubav pored jezera.

Glumica je sada, 38 godina od nastanka ovog filma, otkrila kako je izgledalo snimanje ovih kadrova.

“Nije mi bilo neprijatno da sa Borom snimim tu scenu intimnog odnosa, naprotiv, uradili smo je sa lakoćom! U to vreme mnoge moje kolege uveliko su snimale erotske scene u kojima su bili goli i vodili ljubav. Radili su to potpuno uverljivo, tako da ni nama dvoma uopšte nije bilo neprijatno da i sami odglumimo tako nešto”, rekla je Seka za Hit Informer.

Pre same scene u kojoj vode ljubav Seka pliva u jezeru, dok je Bora snima uz reči “kupačice moja”, a Sablićeva je sada otkrila da je te kadrove snimala prehlađena, piše objektiv.rs.

“Bila sam mnogo bolesna u trenutku kada smo radili tu scenu pored jezera i u vodi. Posle snimanja sam završila u bolnici”, prisetila se Seka.

Kako se godinama pričalo da su se Seka i Bora zbog snimanja ovih scena bili u svađi, jer se on, kako se navodi, malo više uživeo u akciju, glumica je sada stavila tačku na ove priče.

“Najteže mi je palo kada me je Borin sin Žika pitao da li je istina da sam zbog toga bila ljuta na njegovog oca. Odgovorila sam mu da se na Boru nikada nisam naljutila. Naprotiv, nas dvoje smo baš bili bliski. Jedno vreme smo se zajedno sa Gagom Nikolićem zajedno provodili na brodu na Savi. Normalno je da se tokom života ljudi u nekom trenutku malo razdvoje i da svako ode na svoju stranu, zbog porodice, posla ili čega već. To se desilo i sa mnom i Borom, ali nikada nismo bili u svađi”, objasnila je glumica.