U OVU pevačicu je Popović NAJVIŠE ULOŽIO: Mnogo smo očekivali od nje, mogla je da nasledi Cecu Ražnatović, a sada je nema nigde

Jedan od najmoćnijih i najbogatijih ljudi na javnoj sceni je direktor Grand produkcije Saša Popović. Kako pišu mediji, ova najveća produkcija na Balkanu u poslednjih pet godina beleži rast zarade koja se meri u milionima evra.

Saša Popović, foto: Prva TV
Saša Popović, foto: Prva TV
.

Iznedrio je veliki broj zvezda, koje su mu danas zahvalne zbog svoje uspešne karijere. 

Međutim, Popović je svojevremeno za Blic izjavio u koju pevačicu je najviše ulagao, verujući da će zahvaljujući svom glasu naslediti Svetlanu Cecu Ražnatović. Ali, spletom okolnosti, to se nažalost nije desilo.

"Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Ona je jedna vanserijska pevačica. Divna, lepa, mlada devojka koja se u "Zvezdama Granda" pojavila sa svojih 19 godina. Pevačica koja je sigurno mogla da nasledi Cecu Ražnatović i koja je na početku karijere imala prave hitove. Mi smo joj birali pesme i vodili njenu karijeru. Međutim, splet različitih okolnosti je doveo do toga da je jednostavno nema. Mislim tu je ona, ali nije to ta Tanja Savić za koju smo mislili da će biti stvarno vrhunska zvezda", objasnio je Saša Popović za Blic.

Grand produkcija postoji više od 20 godina, a Popović je iskreno priznao šta je sve žrtvovao zarad karijere i uspeha. 

"Kada je počela era Grand produkcije, Brena i ja smo se dogovorili da ja vodim posao. Ona je meni sve prepustila, jer u mene ima veliko poverenje. Evo, Grand postoji od 1998. godine i ne sećam se da sam sa njom za sve ovo vreme imao bilo kakvu raspravu", priznao je.