Karleušina ISPOVEST! Ko joj je prvi čestitao rođendan, šta joj je priredio Duško i šta najviše ceni posle smrti majke?

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je proslavila 42. rođendan u svojoj novoj vili na Senjaku.

Jelena Karleuša, foto: Prva tv
Jelena Karleuša, foto: Prva tv
.

Od pripremanja slavlja, pevačica nije stigla ni da razmišlja o željama koje je poželela za svoj rođendan.

„Iskreno ništa. Stvarno ništa. Toliko sam bila u frci oko spremanja rođendana da se nisam bavila svojim željama, nego da svima bude lepo“, rekla je Karleuša za Telegraf.

“Meni je bilo bitno da se svi lepo provedu, da svi dođu, da bude lepa atmosfera, a ne uštogljeno i fejk. Da svi lepo jedu, bez obzira što niko ne pipa švedski sto”, našalila se ona.

Takođe, prva koja joj je čestitala bila je mlađa ćerka Nika, koja još uvek spava sa njom.

Njen suprug, fudbaler Duško Tošić, nije mogao da prisustvuje slavlju zbog obaveza oko posla, a Jelena je novinarima otkrila da li joj je on, ipak, priredio neko iznenađenje.

“Iznenađenje je to što sve ovo imam večeras. (smeh) Zar nije lepo iznenađenje? Iznenađenje za kompletnu javnost, verovatno”, odgovorila je ona.

Iskreno je odgovorila i na pitanje o tome da uporedi sebe kada je imala 20 godina i sada i kaže da li se i koliko prmenila.

“Kako da ne… Uživam u malim stvarima, uživam u sitnicama iz dana u dan. Pogotovo od kada se desila tragedija sa Divnom, stvarno sam odlučila da idem korak po korak u životu.To je ono što me je život naučio… Da cenim sve što imam. Prijatelje, svaku lepu reč, da ne zaboravljam. Da nikad ne zaboravim onog ko mi dobro učini, to je jako bitno. I da praštam neprijateljima. To je možda najveća životna mudrost. Ne opterećivati se gnevom i mržnjom prema bilo kome, nego oprostiti i baviti se samo lepim emocijama”, obrazložila je pevačica.

“Da se ne bavim lepim emocijama, da pamtim, da ne praštam… Bila bih mnogo gorka, jer se mnogo nepravde desilo u mom životu, mnogo loših ljudi. Mislim da je najbolja stvar za jednog čoveka da prašta, da dopusti sebi da voli, da se ne plaši da voli, da živi svaki dan jako mudro. Da ne zvuči kao fraza, ali sutra je luksuz svakome od nas. Ne samo zbog teškog života i problema svakog od nas, nego, evo šta se desilo sa koronom, šta se generalno dešava sa planetom… Treba živeti dan za danom, biti dobar čovek, činiti dobra dela i uživati u tome. To je moja poruka svima i moja rođendanska želja”, nastavila je ona.

“Sve to dolazi sa godinama. I milost, i praštanje i prava ljubav. Ne može neko stvarno voli sa 20, stvarno da razume sa 20, ne može ni da mrzi, ni da voli, ni da prašta. Ali, sa 42… Sa 50 ćemo se naći, nadam se, ako planeta bude postojala, odlučila sam da izgledam kao sa 20”, zaključila je Karleuša za Telegraf.