Glumica u Zanzibaru nikad ne plaća hotel, a poslednjeg puta zamalo da ostane da živi u afričkom plemenu

Sudeći po njenim fotografijama na Instagramu, glumica Lidija Vukićević je veliki ljubitelj prirode i putovanja na egzotičnim destinacijama.

.

"Bila sam na Drini, u Bajinoj Bašti. Drina je tako moćna reka, a bila sam i na Jahorini, koja je takođe moćna planina. Ja volim sve što je moćno i od prirode", rekla je glumica za emisiju Grand news.

Jedna od njenih omiljenih destinacija jeste Afrika, a evo i zašto.

"Tamo me niko ne zna. Da imam tamniji ten bila bih original kao njihova. Volim ja i domaći turizam ali onda moram da se slikam 100 puta i nemam toliko privatnosti i mira", iskrena je bila Lidija.

Kaže da nije od onih turista koji moraju da vide ama baš sve, ali svrha putovanja jeste da upozna narod koji u zemlji živi, i da poptuno uđe u njihov život.

"Ja kada sam u Zanzibaru, nikad ne idem u rizort, nego sam u jednoj kući u selu. Čujem kada beba plače, kada se muž i žena svađaju, prosto živim taj život sa njima".

Jedna od najzanimljivijih situacija bila je prilikom posete plemena Masai.

"Do njih je jako teško doći, a mene je odveo tamošnji prijatelj. Poslala sam sinovima poruku da ću tu da ostanem koliko mi se svidelo", priča glumica i dodaje da joj ne bi smetalo da pola godine živi ovde, a pola tamo.