Tanja Savić je snimila PESMU u kojoj je pevala o svom ljubavnom stanju i problemima u porodici! Poslušajte stihove pesme...

Poslednjih dana se u medijima piše o potresnom slučaju pevačice Tanje Savić koja svoje sinove Maksima i Đorđa nije videla od aprila, kada ih je njen suprug odveo u Australiju, navodno zbog situacije sa pandemijom korona virusa.

.

I dok Tanja Savić čeka pravdu i povratak svoje dece u Srbiju, pevačica je gostujući u "Jutru" objasnila kako je izgledao brak sa njenim suprugom sve ove godine.

Šta je sve proživela u braku, kako danas izgleda komunikacija sa sinovima Maksimom i Đorđem putem društvenih mreža, možete pročitati NA OVOM LINKU!

Iako je u više navrata u emisiji objasnila da svoj privatni život nikada nije htela da otkriva javnosti, svoje emocije je prenosila kroz pesme. Priznala je da je čak i snimila pesmu, koja opisuje njeno trenutno stanje i sve ono što se dešavalo u njenoj porodici.

"Snimila sam pesmu koja je direktno pokazivala moje emotivno stanje, odnosno šta se dešava kod mene u kući i u mom ljubavnom životu. Ta pesma nosi naziv "Siroče"", rekla je pevačica za "Jutro".

Njeno gostovanje u jutarnjem programu Prve televizije možete poslušati u prilogu koji sledi.

.