Showbiz vesti

Ovo je BIVŠA ŽENA Bogdana Diklića! Stariji je od nje 22 godine, glumila je u filmu "Lajanje na zvezde", a čime se danas bavi?

O privatnom životu legendarnog glumca Bogdana Diklića se malo zna u javnosti, te tako dugo nije bilo poznato da se glumac oženio poznatom glumicom.

15.08.2020. - 08:32h

Reč je o Dijani Marojević, jednoj od najlepših glumica Balkana koja se proslavila ulogama u filmovima „Četvrti čovek“ i „Lajanje na zvezde“. Na ovim projektima su zajedno delili kadar.

Dijana je od Bogdana mlađa 22 godine, a svoju ljubav su krunisali ćerkom Sofijom. Međutim, ovaj glumački par se razveo 2015. godine, piše Informer.

Kako je Diklić govorio malo nakon razvoda, Sofija ne želi da krene njihovim stopama, već široko zaobilazi glumu.

“Moja ćerka Sofija je izuzetno inteligentna osoba. Zbog toga ne pokazuje nikakvu želju da glumi, niti da me nasledi u poslu. Zna ona dobro šta to znači”, rekao je Bogdan Diklić, a na pitanje na koga više liči njihova ćerka, odgovorio je:

“Dosta je povukla po Dijaninoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji - moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete. Nisam znao šta mi se dogodilo kad se rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio i onda odjednom shvatite da niste centar sveta i da bezuslovno volite”, pričao je tada glumac.

Glumica Dijana Marojević slavu je stekla u filmu "Lajanje na zvezde", a zapaženu ulogu imala je i u seriji "Neki novi klinci".

Danas je profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, a radi i u nekoliko pozorišta. Ipak, filmove više ne snima, a njen poslednji film snimljen je 2007. godine i od tada je nestala sa filmske scene.