Showbiz vesti

Ceca iskreno: "Osoba koja zna sve moje tajne i koja razume kada pogrešim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi..."

Svetlana Ceca Ražnatović često na svom Instagram profilu pokazuje ljubav prema svojim najbližima. Nedavno se prvi put ostvarila u ulozi bake malom Željku, kojeg joj je podario sin Veljko sa suprugom Bogdanom Ražnatović.

14.08.2020. - 10:50h
Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatovićfoto: Prva Tv/PrtScr

U više navrata je u medijima objasnila kako je presrećna što ima dobru porodicu, a ovoga puta je iskrene reči posvetila svojoj sestri Lidiji Ocokoljić.

„Najveći dar koji sam pored dece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije. Koliko god da je bilo teško, uvek je bila najjača. Stena. Stroga. A najpre pravična. Osoba koja zna sve moje tajne i koja razume kada pogrešim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi i dešava se da načinimo grešku. Pazi na mene kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu. Vraća me na pravi put kada mislim da su sve lađe potonule. Hvala ti što si uvek uz mene, uvek ću te voleti iz srca i moje duše...”, napisala je pevačica uz fotografiju sa sestrom Lidijom koju možete pogledati NA OVOM LINKU!

Lidija Veličković Ocokoljić je već 16 godina u braku sa Predragom, bivšim fudbalerom, sa kojim ima četvoro dece.