Obožavate Vukašina u seriji "Igra sudbine", a ovo je njegova supruga! Od njega je mlađa 23 godine i bavi se OVIM poslom!

Trenutno ga gledate u ulozi Vukašina u seriji „Igra sudbine“ koja iz dana u dan obara sve gledanosti. U seriji je desna ruka Ade Kanački, koju glumi njegova koleginica Milica Milša. Glumac Slobodan Ćustić minimum 12 sati provodi na snimanju serije, ali je podjednako posvećen svojoj porodici koja broji čak šest članova.

Slobodan Ćustić i Milica Milša, serija &Igra sudbine&, foto: Prva Tv
Slobodan Ćustić i Milica Milša, serija "Igra sudbine", foto: Prva Tv
.

U braku je sa 23 godine mlađom Jelenom Ćustić, koja se bavi arhitekturom i sa kojom ima četvoro dece.

Jelena i Slobodan otkrivaju da su se prepoznali čim su se sreli.

“Znala sam sve i pre nego što smo se sreli. Neobjašnjivo je. Susret je to samo potvrdio. Osećaj je bio kao da se već dugo poznajemo”, govorila je ranije Jelena, dok Slobodan dodaje da iluzija nije bilo.

“U tome su me sprečile moje godine. Tada sam bio nešto stariji od Jelene pa sam drugačije sve to gledao... a nisam razmišljao o braku, nikada. Ljubav je najvažnija i ljubav je pitanje odluke, neće sama od sebe da opstane. Ljubav je bokor ruža, ako se redovno i sa pažnjom održava, živeće”, pričao je ranije Ćustić.

Slobodan je od Jelene stariji više od dve decenije, ali nijedno od njih dvoje se ne osvrće na to niti im razlika u godinama smeta, piše pulsonline.rs.

“Kod Slobodana me je privukla njegova harizma, sloboda i lakoća postojanja i življenja. Snažna, nepokolebljiva volja i veseo duh. Iskre radosti koje su mu stalno tinjale u očima i osmeh koji je uvek imao bez rezerve”, rekla je Jelena ne obazirući se na predrasude.

“Predrasude uvek postoje, ljudima ne treba naročit razlog. Razlika u godinama je večita tema, ne samo u našem slučaju, mada je potpuno nejasno zašto. Ljudsko biće je određeno godinama jednako koliko i ulicom u kojoj živi. Voli se čovek, a ne broj. Voli se duša, a ona nema godine. Oni kojima su godine važne, govore o sebi i svojim strahovima, ograničenjima. Slobodanu i ime govori da je - slobodan, a i ja sam osoba bez predrasuda, oslobođena i neopterećena nametnutim “normama” i “pravilima””, čvrsto ističe Jelena.

Fotografiju supruge Jelene Ćustić možete pogledati NA OVOM LINKU!

Iako su posvećeni roditelji, Jelena ističe da deca ne mogu da učvrste brak.

“Ne može dete da učvrsti brak. Dete je onakvo kakav je brak - to je lepo rekao i Vladeta Jerotić i ne postoji ništa tačnije od toga. Ako otac i majka međusobno nemaju dobar odnos, ne može ni dete biti stabilno i harmonično. Dete u lošem braku može samo da ispašta, ali da ga učvrsti - nikako. Naš brak je stabilan zbog međusobnog poštovanja, razumevanja i prihvatanja, bez insistiranja da se ono drugo u bilo čemu promeni,” priča ona.

Inače, Ćustić iz prvog braka ima sinove Nikolu i Ljubomira, a sa Jelenom ima ćerku Zariju i sinove Vasilija Vida, Tanasija i Ozrena.