Showbiz vesti

Proslavio se hitom "Malena", a malo ko zna da je bio u TAJNOJ VEZI sa SRPSKOM VODITELJKOM koja je igrala u seriji "Igre sudbine"

Devedesetih je bio jedan od najpopularnijih regionalnih pop pevača. Proslavio se hitom „Malena“, a poslednjih godinama se u medijima uopšte ne pojavljuje.

14.08.2020. - 09:43h
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight! Pridraga! Tonska proba u toku... 🎼❤️🎼❤️ #pjevajsvepjevamsve

A post shared by Sandi Cenov (@sandicenov) on

Reč je o pevaču Sandiju Cenov koji je nedavno za hrvatske medije otkrio za kim je žudeo na početku svoje karijere.

Dok su žene jurile za njim, on je hteo samo srpsku voditeljku Anu Mihajlovski.

“To je stvorenje uz koje sam se jednostavno pitao zašto sam tu, kad sam znao da nema smisla. Znao sam šta se događa, ali jednostavno nisam mogao da pomognem sebi. Jedan poziv i jedan SMS u dva ujutro i Sandi seda u auto i ide za Beograd. Zabranjena, a slatka veza. Završilo se kao u film ‘Mi nismo anđeli’, kad se ljudi skupe dole, a ona baca stvari sa prozora. I na subaruu mi je hauba još dugo, dugo bila u znaku njenih štikli”, otkrio je Sandi za hrvatske medije, a prenosi objektiv.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo je bilo zabavno. Hodajte zdravo! ❤️ @grubinsrbija

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on

Cenov je sada već 14 godina u braku sa pravnicom Ilinom Ilić, sa kojom ima dvoje dece, ćerku Zaru i sina Mikulu.

Njih dvoje su se zabavljali samo tri meseca kada su prijatelji za njega i nju organizovali bajkovito venčanje na Baliju.

“Nije to loše. Mi nismo ni znali da idemo na venčanje, mislili smo da idemo na večeru, a oni su nam to organizovali jer su pre toga sto puta pitali individualno i mene i moju suprugu da li bismo se venčali jedno sa drugim”, rekao je pevač tada.

Cenovu je Ilina druga žena, a pre nje bio je u braku sa hrvatskom misicom Brankom Bebić, koju je zaprosio na nesvakidašnji način – snimio je pesmu za nju “Žena budi mi ti” i otpevao joj je.

Venčali su se 1995, ali su shvatili da nisu jedno za drugo, pa su se ubrzo razveli.

“Poštujemo se kao bivši supružnici. Ne vučemo se, poput mnogih, po sudovima. Hvala Bogu”, izjavio je Sandi kada su ga pitali u kakvim je danas odnosima sa bivšom ženom.

U poslednjih nekoliko godina Sandi se ponovo aktivirao na muzičkoj sceni, snimio je nekoliko pesama, a njegovi fanovi i danas, kada ima 52 godine, smatraju ga opasnim frajerom.