Ksenija iz grupe "Hurricane" progovorila o RAZVODU roditelja! Otkrila je i koju Knezovu pesmu ne voli...

Ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza i članica grupe „Hurricane“ Ksenija Knežević priznaje da joj je porodica najbitnija i da je smatra svojim najvažnijim osloncem.

ksenija knežević, foto: Prva TV
ksenija knežević, foto: Prva TV
.

„Zbog porodice bih učinila sve. Generalno sebe smatram hrabrom osobom i borcem, radim od svoje 17. godine i sa ove 24 sam stekla dosta iskustva, prijatnih i neprijatnih“, rekla je Ksenija.

Nakon toga je otkrila koje pesme svog oca voli, a koje joj se ne dopadaju.

“Omiljena tatina mi je ‘Sve su druge’, ‘Srce od meda’ i, naravno, ‘Vjeruj’, jer u tom spotu glumi moja mama. A za pesmu ‘Ona voli’ sam mu i sama rekla da ne znam zašto ju je snimio”, ispričala je Ksenija za Blic.

Osim toga, mlada pevačica pričala i o razvodu svojih roditelja, koji su odlučili da stave tačku na svoj brak kad je ona bila tinejdžerka.

nenad knežević knez, foto: Prva TV
nenad knežević knez, foto: Prva TV
.

“Kao što sam već pomenula, rano sam sazrela i sve to racionalno prihvatila, imam dobar odnos sa oba roditelja i, hvala bogu, nije im bilo teško da mi objasne i da to na pravi način razumem”, izjavila je Ksenija.

Podsetimo, Knez se od Nine Vukmanović Knežević razveo 2013. godine. Osim Ksenije, iz braka sa njom dobio je još jednu ćerku.