Šokirao fanove fotografijom iz bolničkog kreveta! Jedan od pulena Marije Šerifović ima korona virus... (FOTO)

Prošlogodišnji finalista "Zvezda Granda" koji je bio u timu Marije Šerifović saopštio je da je pozitivan na korona virus.

.

Mladi pevač Ognen Zdravkovski samo što je objavio novu pesmu "Ljubi me", šokirao je svoje fanove na društvenim mrežama fotografijom iz bolničkog kreveta.

"Ljudi, svima vama koji me pitate ... nije laž to što čitate na portalima. Pozitivan sam na "Covid 19" - Corona virus. Hvala Bogu za sada, sve je u redu, uz vašu pomoć pobediću u ovoj bitki. Nadam se da će vam se svideti nova pesma i video "Ljubi me". Ako je tako, podelite to na svojim društvenim mrežama .. Nosite maske, držite distancu i budite oprezni! Vidimo se uskoro", napisao je Ognen Zdravkovski.

Pozvali smo talentovanog Makedonca da vidimo kako se oseća i da li je trenutno na bolničkom lečenju.

"Lečim se kod kuće. Imao sam temperaturu i bolela me je glava i sa tim simptomima sam otišao da se testiram. Nemam ni miris ni ukus i osećam veliki umor. Bogu hvala biće bolje", rekao je Ognen za "Grand online".

Kolege su mu poželele da se drži i da se što pre oporavi od virusa. Podsetimo, Ognen je pre dva dana objavio svoj drugi singl za "Grand produkciju" koji nosi naziv "Ljubi me".

Poslušajte:

.

Izvor: Grand