Očajna domaćica nema razloga da bude očajna: Na ovakvom telu mogu da joj pozavide upola mlađe devojke! (FOTO)

Poznata holivudska glumica i zvezda serije "Očajne domaćice" Eva Longorija svojim vernim fanovima na Instagramu redovno daje uvid u svoj porodičnii život sa suprugom Hoseom Antonijom Bastonom i dvogodišnjim sinom Santijagom, a proteklog vikenda njihovu pažnju osigurala je isticanjem besprekorne figure u crnom bikiniju.

.

Zauzevši samouverenu pozu, 45- godišnja glumica predstavila je svoju istesanu figuru pored bazena u crnom bikiniju, a kako je imala priliku da otkrije u opisu fotografije, reč je o modelu inspirisanom i nazvanom po njoj s potpisom brenda Kymina čija je osnivačica bivša francuska manekenka, Džesika Lemari-Pire.

Uz crni bikini sa svojim imenom, glumica je iskombinovala slamnati model crnog šešira, a njeni brojni fanovi nisu se libili da pohvale njen besprekoran izgled u petoj deceniji života.

Poslednje mesece s porodicom provodi na svom imanju u Meksiku, a kako bi telo tokom pandemije koronavirusa održala u top formi, stvorila je improvizovanu teretanu unutar svoje garaže i dvorišta, a u fizičkim aktivnostima često joj se pridruži i dvogodišnji sin Santijago.

Krajem maja, zvezda serije Očajne domaćice i njen suprug proslavili su četvrtu godišnjicu braka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Green with envy ?

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

.

Izvor: Stil

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Green with envy ?

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on