Italijanski zavodnik (52) i njegova trudna devojka (25) uvežbali tačku do savršenstva i fascinirali fanove širom planete! (VIDEO)

Oni su na sedmom nebu otkako su objavili da očekuju devojčicu iako su zajedno tek nešto više od godinu dana.

.

Đanluka Vaki i njegova trudna devojka Šeron Fonseka snimili su video sa Sardinije na kom se ludo provode, piše Dailymail.co.uk.

Model (25) sa trudničkim stomakom u narandžastom bikiniju blista, baš kao i njen izabranik Đanluka (52) dok celom svetu pokazuju svoje igračko umeće.

U zabavnom videu, srećni par stoji jedno ispred drugog pored bazena, a potom usaglašeno počinju da mašu rukama uz muziku D.M.C-a "It's Tricky".

Prošlog meseca Đanluka je izjavio u jednom intervjuu da ga razlika od 27 godina sa Šeron ne "brine".

Biznismen je insistirao na tome da ima energiju petnaestogodišnjeg dečaka i otkrio da je zbog Šeron patio na početku njihove veze jer ga je u svemu pobeđivala.

Par je davao izjave iz svog raskošnog dvorca u Bolonji, koji se može pohvaliti sa tri bazena i 38 hektara zemlje, a nakon što su se vratili iz svog penthausa u Majamiju.

Na pitanje da li im je važna razlika u godinama, Đanluka je rekao za HELLO! magazin: "Uopšte, ako njoj to ne smeta. Iako imam belu bradu, imam entuzijazam dečaka od 15 godina."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We want our daughter to get used to the energy of the sea ...❤️ @sharfonseca #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This dance is super tricky...? @sharfonseca #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on