NEĆEMO ZARAĐIVATI JOŠ DUGO: Toni Cetinski otkrio čime je počeo da se bavi usled manjka posla

Hrvatski muzičar Toni Cetinski (51), kao i sve njegove kolege, nema nastupe već nekoliko meseci iz bezbednosnih razloga, zbog epidemije korona virusa.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Cetinski se oglasio putem svog Fejsbuk profila i otkrio da je svestan situacije i da još dugo neće moći da nastupa, pa je odlučio da promeni profesiju. On je imao poruku i za svoje kolege, koje je posavetovao da se ugledaju na njega i da se okrenu nekim novim poslovima od kojih će moći da zarađuju u narednom periodu.

- Poručio bih kolegama da se iskuliraju jer još dugo neće zarađivati. Usmerite se na manje korake. Evo, ja sam posadio baštu i sve mi je odlično uspelo - poručio im je Toni.

Toni je odlučio da se vrati svojim počecima i ponovo pušta muziku kao Di-džej u bašti jednog hotela u Opatiji. Na njegovoj muzičkoj listi isključivo će se nalaziti hitovi iz 80-tih i 90-tih godina. No, na kraju je ipak otkrio da ne odustaje ni od svoje pevačke karijere i da će sa svojim bendom uvek biti dostupan za neka privatna veselja i zabave za koje ga angažuju.

- Ne odustajem od svoje pevačke karijere, moj bend i ja smo uvek otvoreni za privatne zabave i ivente. Za publiku možete očekivati samo besplatne koncerte i stvari koje izravno ne pogađaju džep. Pokrećem i emisiju "Najbolje godine", koju ću raditi na Radio Rovinju. Tu ćemo puštati muziku koju sam slušao kad sam počeo da izlazim sa svojim prijateljima. Dakle, idemo malim koracima, bez srama i straha - najavio je Cetinski.

Izvor: Novosti