Katarine Žutić pristala na "izazov", objavila fotku u kupaćem, a onda postavila ključno pitanje: "Ko uopšte izaziva?"

Poznata srpska glumica Katarina Žutić prihvatila je "izazov" koji je prethodnih dana preplavio Instagram profile kako poznatih, tako i potpuno anonimnih žena koje na ovaj način jedne drugima pružaju podršku.

Kaja Žutić, foto: Prva TV
Kaja Žutić, foto: Prva TV
.

Kaja je objavila jednu interesantnu fotografiju iz bazena, a osim što nikome nije promakao detalj da glumica (47) izgleda odlično, pažnju je privukla njena krajnje simpatična izjava. Naime, glumica je u postu na Instagramu pitala svoje pratioce da joj objasne o kakvom tačno izazovu je reč i da li fotka mora biti crno-bela?

.

"Izazov prihvaćen, mada pojma nemam kakav je to izazov, ko uopšte izaziva i šta se radi, dal' treba crno bele fotke? Prosvetlite mene kampanjca na instagramu...", objavila je ona misleći na najnoviji izazov koji se širi mrežama, a tokom kog žene objavljuju svoje crno - bele fotografije u znak pordške svim ženama i nominuju jedna drugu.

Iako mnogima nije jasno čemu tačno ovaj izazov služi i ko ga je pokrenuo, glumica se za razliku od njih nije libila da pita ono što joj nije jasno, a po dobijanju odgovora, objavila još jednu fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dakle, slika iz mladosti crno bela, sad sam ga ubola! #challangeaccepted

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic) on

.

- Dakle, slika iz mladosti, crno bela, sada sam ga ubola.