FANOVI SERIJE "Drugo ime ljubavi" su ovo čekali: Pogledajte reakciju Katarine Baban na ŠAMAR koji je zadala starijoj koleginici!

Katarina Baban je hrvatska televizijska, pozorišna filmska glumica. Sada je gledate u popularnoj seriji ''Drugo ime ljubavi'' kao Tamaru. .

.

Katarina Baban je hrvatska televizijska, pozorišna filmska glumica. Ulogom u hrvatskoj televizijskoj telenoveli “Tajne” Katarina dobija sve širi medijski prostor i publicitet među gledaocima. Sada je gledate u popularnoj seriji ’’Drugo ime ljubavi’’ koja se emituje svakog radnog dana na TV Prva.

Svestrana glumica iz Osijeka snimila je svoju reakciju na šamar koji je odradila na setu serije 'Drugo ime ljubavi', a vidi se da je u tome i te kako uživala...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lisice❤️

A post shared by Katarina Baban (@katarinababan) on

.

"Ljudiii!!! Nakon nebrojeno puno njenih šamara, došao je red na mene! Ajmeee, koliko sam cijuknula od sreće kad sam to pročitala u scenariju! Najdraža moja profesorice, morala sam vratiti za sve šamare koje je pola casta dobilo od strane Julije", napisala je ispod snimljenog videa glumica Katarina Baban, dok je ponovno proživljavala nezaboravnu scenu iz serije "Drugo ime ljubavi".

Zbog ljubavi prema glumi, 2007. godine upisala je Umetničku akademiju, smer glume i lutkarstva u Osijeku. Diplomirala je 2012. Godine.

Godine 2015. upisala je Školu za modu i dizajn.