Elenu svi znate, ali ko je druga ćerka Verice Rakočević? Na događajima izbegava mamu, a bavi se javnim poslom...

Modna kreatorka Verica Rakočević je godinama u srećnom braku sa umetnikom Veljkom Kuzmančevićem, a iza sebe ima dva braka i troje dece.

Verica Rakočević, foto: Prva Tv/PrtScr
Verica Rakočević, foto: Prva Tv/PrtScr
.

Sa prvim suprugom Boranom Karamanom dobila je ćerku Elenu, dizajnerku nameštaja, koju srpska javnost dobro zna, dok je sa drugim mužem Zoranom Rakočevićem dobila sina Miodraga i ćerku Milenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sista' love ????

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on

.

“Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za 'Elle'. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne", rekla je nedavno za jedan magazin ponosna majka Verica, piše Blic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t wait to walk these streets with you soon Love you !!! Happy mothers day ❤️

A post shared by Milena Rakocevic (@mrakocevic) on

.

Iako vode drugačije živote Elena i Milena su veoma bliske, dok na društvenim mrežama često jedna drugoj komentarišu objave i šalju lepe reči.