Svađa prinčeva Vilijama i Harija datira još iz detinjstva: Jedan član porodice kriv je za sve!

Novi dokumentarac o životu princa Vilijama i princa Harija otkriva sve o njihovom detinjstvu i načinu odgajanja koje su primenili princ Čarls i pokojna princeza Dajana. Strogo čuvane tajne britanske kraljevske porodice sada su isplivale u javnost.

Bratsku ljubav poremetila je kraljica, foto: Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Images, Entertainment
Bratsku ljubav poremetila je kraljica, foto: Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Images, Entertainment
.

Naime, iako su pokojna princeza Dajana i princ Čarls odlučili da sinove odgajaju na isti način, te da će princ Hari imati iste mogućnosti kao i njegov stariji brat koji će postati kralj, stariji članovi kraljevske porodice i osoblja su im radili iza leđa, naročito kraljica Elizabeta II.

Tvrdili su kako je Vilijam njihova budućnost, da ono sto Čarls i Lejdi Di rade nema smisla, te su se svim silama trudili da mu obezbede bolje obrazovanje.

Osim toga, Vilijam je provodio više vremena sa bakom.

Izvori bliski kraljevskoj porodici otkrivaju da trzavice između prinčeva traju već godinama - od vremena kada je princ Hari počeo da izlazi sa Megan Markl.

Iako se pričalo kako su braća izgladila odnose kada je princ Hari posetio Veliku Britaniju, izvor otkriva za magazin People da to nije tačno.

"Nisu se rastali u dobrim uslovima, ali im je laknulo da je gotovo", ispričao je izvor, koji veruje da im ova daljina prija, prenosi Stil.

"Možda Megan i Hari nisu dobro razmislili kada je trebalo, ali želeli su da budu srećni. Ko može da ih krivi za to?", zaključio je izvor.