Bila je dežurni zloća u "Beverli Hilsu", a onda je rekla zbogom Holivudu! Evo kako danas izgleda i čime se bavi seksi brineta!

Svoj prvi javni susret s kulinarstvom imala je 2015. kada je vodila sopstvenu gastro emisiju na američkoj televiziji. Od tada je zaljubljena u kreiranje novih recepta i pronašla je ono što ju zaista ispunjava. Zato je ova uspešna i talentovana glumica svojoj karijeri u Holivudu rekla zbogom.

foto: hoto by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
foto: hoto by Pascal Le Segretain/Getty Images Entertainment
.

Nekada je žarila i palila na malim ekranima, a mnogi je pamte po ulozi Valeri Maloun u kultnoj tinejdžerskoj seriji Beverli Hils 90210. Reč je o glumica Tifani Tizen koja se poslednjih nekoliko godina okrenula sasvim novoj vrsti posla, nepovezanoj sa svojom profesijom, ali za nju gaji posebnu strast.

Tifani naime već godinama marljivo radi na svojoj gastro karijeri. Izdala je kuvar, i ima vlastiti lajfstajl portal TiffaniThiessen.com na kojem redovno objavljuje zanimljive recepte i vido klipove u kojima otkriva kako šta napraviti u kuhinji.

Kako i sama kaže u jednom od svojih mnogobrojnih videa, Tifani je najdraža prostorija u kući upravo kuhinja. Zato ne čudi da je napravila pravo malo kulinarsko carstvo na kojem bi joj pozavideli brojni šefovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy National Spaghetti Day! ?

A post shared by Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen) on

.

Prostrana kuhinja sa ogromnim ostrvom, ovoj 46-godišnjakinji služi po potrebi kao studio za snimanje novih recepata.

Svestrana nekadašnja glumica svoju je ljubav prema gastronomiji otkrila kada se oprobala kao voditeljka svog televizijskog šoua "Dinner at Tiffani’s" koji je jako dobro odjeknuo u javnosti.

Publika ovu Amerikanku voli zbog jednostavnog pristupa na koji objašnjava čak i najzahtevnije recepte. Uvek daje dašak topline i tradicije u svoja jela.

.

Tifani se nije opredelila za samo jednu granu kulinarske struke već itekako dobro barata sa slanim jelima i zahtevnim poslasticama. Poznata je po svojim magičnim i kreativnim doručcima ali i keksima od čokolade za kojima su svi poludeli.

Izvor: Stil