Pre 28 godina KASANDRU je zavolela cela Srbija: Sada se skinula u kupaći i svi su u ŠOKU - pločice na stomaku i lepota bez premca!

Nije bilo kuće u Srbiji koja devedesetih nije znala za Kasandru. Bila je toliko obožavana da je zbog iznenadne popularnosti koju je stekla u našoj zemlji, lepa glumica postila Srbiju, sada već davne 1997. Iako je mnogi ne bi prepoznali, jedno je sigurno - Kasandra izgleda bolje nego ikad!

foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot
.

Koraima Tores rođena je u Venecueli 1973. godine, a svetsku slavu stekla je upravo u telenoveli Kasandra.

Svi se sećamo bujne crne kose i lepote latino zavodnice, a iako je danas mnogi možda ne bi prepoznali, slobodno možemo reći da je glumica još lepša i atraktivnija nego pre 28 godina koliko je prošlo od početka snimanja serije!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi #tbt #felizjueves #micombo #losquiero #coraimatorres #?

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima) on

.

Koraima je već 23 godine u braku sa glumcem Nikolasom Monterom sa kojim ima sina i živi u Kolumbiji, a televiziju je zamenila pozorištem.

Glumica je 1997. godine sa suprugom posetila Srbiju, a kako je kasnije u i intervjuima navodila iz naše zemlje ponela je najlepše uspomene. Srbiju je zapamtila po gostoprimstvu, ali i ljubavi koju je pružila od obožavalaca.