Showbiz vesti

Ovu glumicu je obožavala cela Srbija, a ona danas PRODAJE SLADOLEDE! Promenila je život iz korena...

Glumica se pojavljuje u seriji 2011. godine i odmah je osvojila srca publike.

12.07.2020. - 08:43h

Turska glumica Merjem Uzerli, koja se proslavila ulogom Hurem u turskoj seriji „Sulejman Veličanstveni“ promenila je život iz kolena.

Posle dugogodišnje glumačke karijere, odlučila je da započne sopstveni biznis, te je tako u Berlinu otvara svoju prvu prodavnicu zdravih slatkiša.

„Desetog jula otvaram svoju prvu prodavnicu u Berlinu. Reč je o ukusnim i veoma zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti celim svetom. Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mesto gde želimo da se osećate kao kod kuće i da uživate u slatkišima najvećeg kvaliteta. U ponudi su vegan čokoladice, džemovi, "kakao na kašiku", makaronsi, najbolji na svetu sladoled, maslinovo ulje, kafa, čaj i još mnogo toga”, napisala je glumica, piše Blic.

Podsetimo, sultanija Hurem, žena Sulejmana Veličanstvenog, postala je uzor mnogim ženama na Balkanu gledajući i upoznavajući njen život uz najgledaniju seriju "Sulejman Veličanstveni" koju je upravo igrala Merjem Uzerli.