Višnja je u seriji "Igra subine" verena za Komarca, a evo sa kojim TV licem je BILA U BRAKU!

Proslavila se ulogom advokatice u seriji "Istine i laži" i doktora pedijatra u "Urgentnom centru", a danas je gledate u trenutno najgledanijoj seriji "Igra sudbine" kao kućnu pomoćnicu Višnju, a malo ko zna ko je njen bivši suprug u stvarnom životu.

jelena đukić, serija &Igra sudbine&, foto: Prva Tv
jelena đukić, serija "Igra sudbine", foto: Prva Tv
.

Glumica Jelena Đukić je poznata srpska glumica, završila je Akademiju umetnosti u Novom Sadu u klasi prof. Mihaila Janketića.

Glumica je godinama bila u braku sa rediteljem Miloradom Milinkovićem, sa kojim ima sedmogodišnju ćerku Divnu. Pre dve godine su na svoj brak stavili tačku, ali su ostali u civilizovanim odnosima i pored svega, zajedno vaspitaju svoju ćerku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I šta sad?? ??? #serijaigrasudbine #visnjaikomarac? #šnjavi ne gnjavi ? #adaivisnja #setlife? ?️????️?

A post shared by Jelena Đukić (@motokulturica) on

jelena đukić, serija &Igra sudbine&, foto: Prva Tv
jelena đukić, serija "Igra sudbine", foto: Prva Tv
.

Milorad Milinković je režirao filmove „Mrtav ladan“, „Potera za Sreć(k)om“, „Čitulja za Eskobara“, „Zduhal zvani avantura“, kao i prvog sprskog 3D ostvarenja „Peti leptir“, na kojem je imao priliku da sarađuje i sa svojom suprugom Jelenom koja je glumila u ovom filmskom projektu.

.

Jednom prilikom je ovaj bračni par za Lola magazin odgovorao na pitanja šta je ono što jedno kod drugog vole. Milorad kod svoje supruge Jelene ceni upornost i detinju iskrenost, dok glumica za svog supruga ističe „potpuno isključivanje iz stvarnosti i prepuštanje sopstvenim uživanjima“.