Posle raspada grupe "Tap 011", evo koje dve pevačice su ZAMENILE Gocu Tržan i Ivanu Peters i otpelave "Reku", "Kapetana"...

Prva asocijacija na muzičku grupu 90-ih „Tap 011“ oduvek su bile pevačice Goca Tržan i Ivana Pavlović, međutim malo ko zna koje dve pevačice su njih zamenile, posle raspada grupe početkom ovog milenijuma.

Goca Tržan i Ivana Peters, foto: Prva TV/Exkluziv/Miloš Anđelković/B92
Goca Tržan i Ivana Peters, foto: Prva TV/Exkluziv/Miloš Anđelković/B92
.

Kada se grupa „Tap 011“ posle raspada ponovo vratila na muzičku scenu 2001. godine, pevačice Ana Štajdohar i Nataša Guberinić su otpevale hitove „Reka“, „Grad“, „Kapetan lađe“...

Nataša i Una, foto: Promo
Nataša i Una, foto: Promo
.

I dok za Gocu, Ivanu i Anu znamo da su se posvetile solo karijerama i rodile ćerke, ali Nataše gotovo da nema u javnosti. Nataša Guberinić je zajedno sa koleginicom i voditeljkom Unom Senić nastupala na prošlogodišnjoj Beovziji povodom predstavljanja Srbije na Eurosongu 2019. godine. Zajedno su pevale pesmu "Samo bez straha" koja je bila posvećena ženama raznih godišnjih dobi.

.

Inače, Nataša Guberinić je imala bend Loco, sa kojim je povremeno nastupala. Ono čime se više bavi je voditeljski posao, poslednjih nekoliko godina radi jutarnji program na PLAY radiju, piše mondo.rs.

Da se podsetimo kako su to radile Ana Štajdohar i Nataša Guberinić.